ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА

    За поръчка към нас, може да използвате един от следните начини: по телефон, по имейл, чрез поръчка от онлайн магазина или чрез формата за контакт. Доставката ще се извърши от куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ.

СРОК НА ДОСТАВКА

   Срокът за изпълнение на поръчките е от 1 до 3 работни дни за наличните артикули, а за тези със заявка – по договаряне. Всички поръчки, заявени преди 12:00 часа в делнични дни и налични в склада, ще бъдат обслужени още същия ден. А тези направени след 12:00 часа в делнични дни, събота и неделя, ще бъдат обслужени на следващия работен ден.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА

    Доставката на поръчките до 149.99 лв е за сметка на клиента. Цената на доставката се определя от тарифите на избрания доставчик спрямо теглото и размера на пратката.

     Безплатна доставка се прилага за всички поръчки, които са на стойност над 150 лв. 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

    Плащането на поръчките може да се извърши по два начина:
1. Наложен платеж
2. Банков превод по проформа фактура

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

   Всеки направил поръчка и получил доставка от нас, може без да посочва причина за това, да я върне в 14-дневен срок от датата на получаване, съгласно условията на чл. 55 от ЗЗП (Закон за защита на потребителите). Това важи само за продукти, които никога не са били използвани, нямат нарушена опаковка, имат добър търговски вид и са придружени от документите за продажба (фактура и/или касова бележка).

   За да върнете продуктите, е необходимо в 14-дневен срок след получаване на доставката, да ни уведомите, че желаете да развалите договора за покупка. Това може да стане, като ни напишете писмо на имейла или чрез контактната форма. В него трябва ясно и конкретно да опишете коя покупка и/или кои продукти искате да върнете. След което да ни ги изпратите до офиса на куриера, от който са били пуснати. Цената на доставка, в случай на връщане, е за сметка на клиента.

  Парите ще ви бъдат върнати в рамките на 1 седмица след получаване на изпратените продукти, ако те отговарят на горепосочените критерии.