Торове UPL

Високоефективни течни биостимулатори на база филтрат от водорасли, произведени по специално разработена технология, активизираща физиологията на хранене на растенията. Гарантират добив при неблагоприятни условия и отлична възвръщаемост на инвестициите.Апетайзер е органичен течен тор (разтвор) за листно приложение, биостимулатор на база филтрат от водорасли GA 142 и водоразтворим Манган (Mn) и Цинк (Zn), специално разработена технология активизираща физиологията на хранене на растенията. Апетайзер е формулиран за приложение при зърнено–житни култури и царевица.
Състав: Филтрат от морски водорасли (GA 142 –Ascophyllum nodosum) + 1%Манган (Mn) + 1%Цинк (Zn)
БМ Старт е течен листен тор от водорасли, който със своята уникална техонология на физиоактиватор, повишава устойчивостта на растенията на стрес, усилва фотосинтезата, подобрява опрашването и залагането на плодове, коригигира дефицита на Бор (B), Молибден (Mo), Магнезий (Mg) и Сяра (S). БМ Старт активира храненето на растенията, повишава качеството и добива на плодовете и зеленчуците.
Състав: Филтрат от морски водорасли GA 142 – Ascophyllum nodosum + 2,07% Бор (В) + 0,02% молибден (Мо), 3,5% Магнезиев оксид (MgO) и 7,1% Серен анхидрид (SO3)
Тонивит е листен тор – високоефективен течен биостимулатор, за укрепване и развитие на кореновата система, съдържащ екстракт от морски водорасли, фосфор и калий. Специално разработена технология, на база филтрат от водорасли GA 142 и водоразтворим Фосфор (Р) и Калий (К), активизираща физиологията на хранене на растенията. Тонивит е формулиран за приложение при основните земеделски култури: зърнено–житни, маслодайна рапица и царевица.
Състав: Органично вещество: Ascophyllum nodosum (GA 142 -филтрат от морски водорасли), Фосфорна киселина – 13%, Калиев оксид – 5%
Мултолео е високоефективен течен биостимулатор на база филтрат от водорасли GA 142 и водоразтворим Бор (В), специално разработена технология, активизираща физиологията на хранене на растенията. Мултолео е формулиран за приложение при маслодайни култури (рапица и слънчоглед). Мултолео подобрява способността на растението да абсорбира минералите от почвата, особено азот, фосфор и калий, като това се отразява в повишаване на добива.
Състав: GA 142 (филтрат от морски водорасли Ascophyllum nodosum) + Бор (B) – 9.9%
Сиаптон е универсален органичен течен тор и биостимулатор за листно и почвено приложение при всички култури. Специализиран био тор на основата на естествени хидролизирани протеини. Повишава добива и качеството на продукцията. Намалява загубите като активира защитните сили на при стресови за растенията, повишава устойчивостта и ускорява възстановяването на организма.
Състав: Общ азот 9,1%%; органичен азот 8,7%; Амониев азот 0,4%; Органичен въглерод 25%; Общо аминокиселини (от животински произход) 54,4%; Свободни аминокиселини 10,0%; Сухо вещество 63%
Руут е специализиран листен тор за бързо вкореняване и успешно презимуване с последващо оптимално развитие и усилено плододаване на царевица, слънчоглед, рапица, бобови, тревни смески, лен и житни култури.
Състав: Комплекс от цинков азотен ацетат структуро-подобен на хлорофила