MAS ALFA 6

MAS ALFA 6         НОВ! Високодобивен сорт люцерна по технологията SAS READY /пред-инокулиране/ подходящ за региони с мека зима.Индекс на латентност: 6 – 7Високо качество на фуражаОтлична толерантност…

Continue ReadingMAS ALFA 6

MAS ALFA 4

MAS ALFA 4         НОВ! Високопроизводителен сорт люцерна по технологията SAS READY /пред-инокулиране/ със сигурен добив при различни климатични условия.Индекс на латентност: 4 - 5Добра смилаемост и високи…

Continue ReadingMAS ALFA 4